Exposities

Nr. 3

In samenwerking met het Purmerends museum presenteert het Kunstcollectief Purmerend elke maand werk van een lokale kunstenaar in de etalage van de VVV/Museumwinkel in de Peperstraat 35.

In juli 2021 presenteert Ronald enkele van zijn werken.

 

 

Nr. 2

Naar voorbeeld van de TV-serie “Sterren op het Doek” van omroep MAX, heeft het Kunstcollectief Purmerend een plaatselijke versie geïntroduceerd. In de editie 2021 viel de eer te beurt aan de bekende Purmerender Frans Spijkerman. Frans viert in dit jaar zijn 35 jarig jubileum als restaurateur.

10 kunstenaars hebben hun portret van Frans Spijkerman gedurende twee maanden mogen exposeren in zijn café-restaurant. Frans heeft het schilderij van Marcus uitgekozen om zijn etablissement mee te verrijken. De publieksjury vereerde mijn portret met met de tweede prijs. De eerste prijs ging naar de versie van Ronald Roelfsema.

 

 

Nr. 1

Op 3 en 4 oktober 2020 heb ik een groot deel van mijn werk geëxposeerd in kleintheater ‘de Speelzaal‘ te Purmerend.

Deze expositie maakte deel uit van de ‘Kunstroute Purmerend‘, een evenement dat jaarlijks plaatsvindt. In de weken voorafgaand aan de expositie zijn in twee etalages in het centrum kunstwerken van mij geëxposeerd. Het thema was dit jaar: ‘Vrijheid’.

Bekijk de video van de expositie in ‘de Speelzaal’.

 

error: